Home Nieuws Acteurs ‘Muhteşem Yüzyıl’ zetten zich in voor de bescherming van kinderen

Acteurs ‘Muhteşem Yüzyıl’ zetten zich in voor de bescherming van kinderen

1
785
Acteurs ‘Muhteşem Yüzyıl’ helpen kinderen
Acteurs ‘Muhteşem Yüzyıl’ helpen kinderen

De set van de populaire Turkse tv-serie ‘Muhteşem Yüzyıl’, was op 5 juni de locatie van een evenement om het Kinderdorp project te steunen, dat gebouwd gaat worden in Barbaros (Izmir) voor kinderen die bescherming nodig hebben. Het huis zal worden toegewijd ter nagedachtenis aan toneelschrijver Meral Okay, die pas geleden overleed aan kanker.

Het evenementen werd georganiseerd door een lid van de raad van bestuur van de stichting, Berrin Yoleri, en gehost door Timur Savcı van TIMS Productions, het productiebedrijf dat verantwoordelijk is voor “Muhteşem Yüzyıl”. Het evenement werd bijgewoond door een aantal beroemde Turkse society figuren, waaronder Caroline Koç, en Suzan Sabanci Dinçer, maar ook het productie-team en de cast van de serie waren aanwezig.

Tegen het einde van het evenement had men 800.000 Turkse Lira opgehaald, de sms opbrengsten nog niet meegerekend. De enorme set van de tv-serie, van Istanbul Film Studios, stond open voor bezoekers tijdens het evenement. De artiesten die het evenement bijwoonden deden allen hun best om geld in te zamelen voor de bouw en inrichting van elk huis in het Kinderdorp.

Gedurende het evenement werd een selectie van muziek uit de tv-serie opgevoerd. Ook zong actrice Meryem Uzerli, die de rol speelt van Hürrem Sultan in de serie, Whitney Houston’s liedje “The Greatest Love of All”. Halit Ergenç, die Kanuni Sultan Süleyman vertolkt, trad ook op met het lied “Masum Değiliz” van de Turkse zangeres Sezen Aksu.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!