Home Nieuws Aantal reizigers naar vliegveld Gazipasa vervijfvoudigd

Aantal reizigers naar vliegveld Gazipasa vervijfvoudigd

12
840

Het aantal passagiers dat het afgelopen jaar via het nieuw geopende vliegveld van Gazipasa in Antalya vloog, is dit jaar in dezelfde periode vervijfvoudigd.

Vorig jaar landde het eerste toestel van Transavia op het nieuwe vliegveld. In de eerste 6 maanden van 2011 verwerkte het vliegveld in totaal 48 vliegtuigen en 3632 passagiers. In dezelfde periode van dit jaar steeg dit aantal naar 99 vliegtuigen en 14.690 passagiers.

Momenteel vliegt Transavia 6 keer en Corendon 5 keer per week op de luchthaven van Gazipasa. Naar verwachting zal de groei voorlopig nog aanhouden. Het vliegveld is populair omdat de reistijd naar Alanya en omliggende plaatsen dan een stuk korter is.

12 REACTIES

  1. puh puh.. bijna 15.000 passagiers.. Antalya airport doet in de zelfde periode 6 miljoen.. nee inderdaad.. dit vliegveld is echt populair… :smash:

  2. Onze Ali snapt het niet helemaal. Antalya airport met 2 aankomst en vertrekhallen kan je niet vergelijken. Bij Corendon zijn heel veel beschikbare vluchten naar Gazipasa compleet uitverkocht. Als er meer zou zijn werd eer meer geboekt, maar met 1 kleine landingsbaan doe je niet veel.

    Ik ben superblij dat het er is, 25 minuten van mijn huis 😛

  3. wij hopen dat het steeds drukker wordt,wij zijn er namelijk heel blij mee ,,,25 min van ons appartement heerlijk gewoon,dus van ona mag het daar groeien,,,succes gazipasa

    :cheer: :yeeeh: :ned: :turk:

  4. Hoeraaa..Ik kan nu eindelijk weer eens naar Alanya,Dimcay enz.. Dat 3 uur reizen in een bus vanaf Antalya airport was me echt te veel geworden!:)) :cheer: :turk:

  5. Ja, wij vonden dat ook geweldig! Kochten een duurder ticket, stonden afgelopen dinsdag al door de douane, kregen we te horen dat het vliegtuig niet kon landen door de sterke wind!!….Duurde bijna 2 uur, voordat iedereen een nieuw stempel had; dan in de bus naar Antalya, waarbij ik mijn eigen huis weer passeerde na ruim 4 uur!! Met ruim 5 uur vertraging vlogen we!! Leve Gasipasa!!!

  6. Gaat ook goed met het aantal passagiers, in 2014 726.000 passagiers, dit jaar naar verwachting meer dan 1 miljoen passagiers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!