Ooglaser klinieken Istanbul

Nederlanders in Turkije Forums Zorgtoerisme Ooglaser klinieken Istanbul

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
 • Auteur
  Berichten
 • #31647
  Freija
  Sleutelbeheerder

  Heeft iemand misschien ervaring met een van de vele ooglaser klinieken in Istanbul of andere plaats in Turkije? Ik wil in de toekomst als het mogelijk is mijn ogen laten laseren, maar zie door de bomen het bos niet meer. Welke kliniek en welke behandeling is aan te bevelen?

  Ook zou ik graag horen van degenen die hun ogen al hebben laseren. Viel het mee? Heb je nog veel last gehad achteraf? En het belangrijkste, heb je nu geen lenzen of bril meer nodig?

  #36279
  Snow
  Deelnemer

  Hallo Freija,
  Ik zie nu pas je berichtje staan.
  Ook ik heb mijn ogen 2,5 jaar geleden laten laseren, maar dan in Duitsland, waar ik (nu nog) woon.
  Het was bij mij een beetje ingewikkelde procedure, omdat ik één lui oog heb, waar ik vaag mee kan zien.
  Het risico is dan wat groter, dus vandaar dat ik bij een super-specialist ben geweest.
  Uiteindelijk, na veel meten en dubbele controles, ben ik toch geholpen en ik ben er zéér gelukkig mee.
  Ongelooflijk, dat je na 10 minuten in en uit de operatiekamer, ineens alles kan zien!
  De eerst dagen moet je wel heel rustig blijven, niet gaan shoppen, werken, poetsen, tillen enz.
  Geef je ogen de absolute rust en dit zo’n 2 dagen. Mij heeft het advies goed geholpen.
  Toen ik aan het einde van de dag naar buiten keek, zag ik ineens dat de rode gladde muur bij de buren, ook voegen tussen de stenen had zitten….haha en verderop zag ik hetzelfde.
  In de auto is het heerlijk, niet meer in het donker rijden en allemaal lichtstrepen zien door je lenzen die steeds in je oogvocht zwemmen.
  Lang heb ik de gewoonte gehad, om voor het slapen gaan eerst mijn lenzen uit te halen….Tja na 30 jaar lenzen is dat een vanzelfsprekend ritueel.
  Wel moet ik bij schemer een leesbril op, dat is wel jammer, maar overdag, bij voldoende zonlicht, kan ik wel zonder bril lezen.
  Kortom, dit is een kleinigheid en went ook snel.
  Ik hoop dat je hier wat aan hebt en oh ja, bang zijn moet je niet hoor, je voelt er helemaal niks van!
  Ik wens je veel succes en mocht je al behandeld zijn, dan hoop ik dat ook jij hier erg blij mee bent.
  Warme groet
  Snow®

  #37733
  Tuby
  Deelnemer

  İk heb onlangs mijn ogen laten laseren in het Dunyagoz ziekenhuis İstanbul. Voorlopig ben ik zeer tevreden. De service was zeer goed. Er was een begeleider die Nederlands sprak en dit vond ik positief. De dokters spraken Engels maar met iemand Nederlandstalig naast je voel je je meteen thuis. Prijs kwaliteit is zeer goed geregeld. k voelde geen pijn enkel beetje druk maar dat ging snel over. op hun website kan je contactgegevens doorgeven en binnen de korste keer contacteren ze je in de taal die je spreekt. http://www.dunyagoz.com

  #38068
  Cahit
  Deelnemer

  Het Dunya Oogziekenhuis (Dunya Goz) heeft sinds 2004 in kliniek in Nederland (in Delft) waar vooronderzoeken en nazorgcontroles plaatsvinden.
  Niet alle gen zijn geschikt voor ooglaseren. Daarom is het verstandig om eerst in Nederland een vooronderzoek te laten doen alvorens u naar Turkije gaat.
  Voor meer informatie: http://www.dunyaeye.nl

  #38074
  ni_hao
  Deelnemer

  Vooronderzoek maakt deel uit van de behandeling in Turkije. De behandeling is overigens ambulant. In Nederland kun je bij elke oogarts vragen of voor jou laseren tot de mogelijkheden behoort, je weet dan of je al dan niet naar Turkije af moet reizen. Ga je naar instellingen zoals in berichten hier voorgenoemd dan betaal je de hoofdprijs. Wees gewaarschuwd, beter zelf ticket boeken en hotel er zijn zat Nederlanders in Turkije die je kunnen helpen en zelfs goede en goedkope hotels weten. Je bent dan stukken goedkoper uit.

  #38103
  yarun
  Deelnemer

  İk heb in 1999 mijn ogen laten laseren in Istanbul. Toen was het nog niet zo bekend en hadden ze maar 1 soort laser methode.
  Na zoveel jaren later heb ik nog steeds een perfect zicht en gaat alles prima. Na de ooglasering ben ik maar 1 keer op cotrole moeten komen en dat was het.
  Voor mensen die op zoek zijn naar laserbehandelingen in Tr ik heb ook een website gevonden die reispakketten aanbiedeningen heeft inclusief hotelverblijf omtrent Ooglaseren in Turkije. Ze werken ook met bekende oogklinieken in Istanbul zo kun je ook vergelijken. Er staan ook andere behandelingen op de home pg die interessant lijken.
  Healthtour.com

  #38116
  Paula
  Deelnemer

  Ik ben een jaar of 5 geleden ook in Istanbul geweest voor een staaroperatie aan beide ogen. Zeer tevreden. Het was een zorg reis met nederlandse begeleiding. Het vooronderzoek was in Amsterdam. De anderen in de groep kwamen allemaal voor ooglaseren en waren na afloop dik tevreden

  #38209
  ni_hao
  Deelnemer

  Beste kun je alles zelf regelen (reis, verblijf, afspraak kliniek) ben je veeeel goedkoper uit en Nederlands sprekende hulp genoeg via dit forum. Bekendste en beste klinieken zijn in Istanbul en Izmir

  #38216
  Ihlamur
  Deelnemer

  De bekendste klinieken ( oog, gebit, lichaamscorrecties) in Istanbul hebben eigen NL tolken. Ik heb al diverse malen advertenties voorbij zien komen op arbeidssites. Een organisatie verdient al gauw 20% aan je.

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.