Home Evenementen Koninginnedag 2013 in Ankara

Koninginnedag 2013 in Ankara

6
325

In Nederland is het een oude traditie, vrijmarkten, lekkere hapjes, een drankje en gezellig samenkomen in de buitenlucht. Deze traditie bestaat ook bij de Nederlanders in Turkije en omdat dit de laatste Koninginnedag is voordat Prinses Amalia weer de troon zal bestijgen, zal het ook flink gevierd worden.

Naast de diverse festiviteiten van de Ambassade, Consulaat en diverse Nederlandse organisaties in Turkije zal een hoogtepunt dit jaar de viering zijn in Ankara op 5 mei 2013. Natuurlijk is er in Ankara een vrijmarkt, een hardloopevenement en een balonnenwedstrij. Ook zijn er traditionele Hollandse lekkernijen te verkrijgen en zal het geheel een muzikaal tintje krijgen.

In Nederland is het altijd maar de vraag of het lekker weer zal zijn op de dag zelf, maar op zondag 5 mei is er een “lekker weer garantie” in de Turkse hoofdstad. Of je nou Turks bent met een Nederlandse achtergrond of een Nederlander bent die in Turkije woont, iedereen is meer dan welkom en neem vooral je vrienden en familie mee! Er is veel te beleven voor jong en oud.

De Nederlandse gemeenschap hoopt er samen met u een mooi Oranje feest van te maken. Voor meer informatie kunt u de facebook pagina bekijen: https://www.facebook.com/events/227857990672155/

6 REACTIES

  1. Ik kom in ieder geval niet, ben republikein.
    Verder ben ik hier om met de Turken te wonen, anders was ik wel in NL gebleven. Voor degenen die toch gaan, veel plezier. :turk:

  2. Ook republikeinen zijn zeker welkom. Het adres is de internationale campus van bilkent vlakbij de eskesehir yolu. Iedereen is welkom, zelfs republikeinen 😉 voor meer info kijk op t facebook event.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of abonneer zonder te reageren.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.