zaterdag 23 januari 2021
Home Evenementen Het wereldbekende Oktoberfest komt naar Istanbul

Het wereldbekende Oktoberfest komt naar Istanbul

20
292
Oktoberfest in Istanbul
Oktoberfest in Istanbul

OKTOBERFEST, oorspronkelijk gehouden in München (Duitsland) is een van de grootste festivals ter wereld met jaarlijks bijna 6 miljoen bezoekers uit binnen- en buitenland. Dit jaar wordt het grote feest echter ook in Istanbul gevierd.

Parkorman zal in samenwerking met KafePi & Pepe Events dit jaar een groot OKTOBERFEST organiseren in Istanbul op zaterdag 8 en zondag 9 oktober.

De organisatoren van Oktoberfest in Istanbul willen het bekende bier festival zo authentiek mogelijk en met veel aandacht voor detail brengen. In een enorme tent van 1000 vierkante meter, zal traditioneel Beiers eten en drinken worden geserveerd. Daarnaast zullen allerlei Turkse merken bier aanwezig zijn en bekende Turkse en Duitse bands zullen live muziek spelen.

Met de steun van het Turkse Ministerie van Cultuur en Toerisme streeft de organisatie ernaar mensen uit verschillende plaatsen en met verschillende culturen samen te brengen. Door een unieke sfeer wordt het leuk en leerzaam om in het kader van een sociaal-culturele uitwisseling iets over elkaars cultuur te leren.

20 REACTIES

 1. maakt niet uit ,kan ht ook kleine letters typen:): wij hebben genoeg culturele festivas in onze land,hebben geen behoefte aan duitse festivals..(alcohol) drank maakt meer kapot dan je lief is..

 2. Ik vind het ook onnodig ben het eigenlijk deels met Mehmet eens. Alchol is niet goed en ben er geen voorstander van, maar ik vind dat je mensen er vrij in moet laten. Dus als er mensen voor kiezen om te drinken, dat dat geen andere mensen in een menigte om je heen komen protesteren wat gister voorkwam door AKP Jongere- raad. Als het toch gehouden wordt hoop ik dat het vreedzaam zal gaan.

 3. Afvoeren zulke festiviteiten.
  Türkiye moet Turks blijven!!.
  Ik snap ook niet dat Hollanders, Duitsers, Engelsen, etc. als ze in een buitenland gaan wonen, zo nodig samen op een kluitje gaan zitten.
  Zoals in West Turkije en Alanya.
  Hier in Anamur wonen ook (gelukkig heel weinig)Hollanders en Duitsers, maar ik mijd ze als de pest.
  Als je in een buitenland gaat wonen, meng dan met de bevolking van het land. Je leert zo ook de taal en gewoontes sneller.
  Kom ik in de BIM, hebben ze een aanbieding, in dit geval stroopwafels, nou je hoeft niet lang te zoeken. Ga gewoon op het gejoel van de Hollanders af en je hebt je doel bereikt.
  Daarmee, ik woon eigenlijk al buiten Anamur, lekker tussen de Turken. Wil ik tussen de Hollanders zitten, dan had ik in NL moeten blijven.
  In plaats van zo´n Duits zuipfestijn, kan je ook eens naar een Turks festival gaan, of schuif aan bij een Düğün. Dit is voor de onwetenden een Bruiloft.
  Je bent altijd welkom.

  Türkiye, benim Cennetim. :turk:

 4. Oh mein Gott. Ich möchte gerne die Turkei mit deinem culture. Andere cultures machen Turkei kaput. Du du du Dumpkopfen. Eeeeeeee aber vielleicht mit Efes biere aus Konya ist es verrücklich mhoehahaha

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of abonneer zonder te reageren.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.