login: wachtwoord: [wachtwoord kwijt - registreren]

Turkbuku, Het St.-Tropez van Turkije! (plaats)

post thumbnail

Turkbuku ligt 20 kilometer vanaf Bodrum en is een goede adempauze als je een dag weg wilt van de massa en het lawaai. De weg langs het water is gesloten in de zomer. De houten uitbreidingen van de restaurants en hotels, worden overdag gebruikt om te zonnebaden en te zwemmen en in de avond als restaurant. Kaarsen worden aangestoken, vuren branden in grote tonnen op het strand en de service begint.

Zeebaars en brasem van de visboerderijen worden gegrild en opgediend. Diegene die de nacht door willen gaan kunnen naar Bodrum en na 12 komt Turkbuku tot rust. Hoewel, er zijn meestal nog enkele bars los waar wat muziek uit komt. Ben je echt op zoek naar rust dan wandel je langs de kust met de melodie van de golven in het maanlicht.

Meer foto's bij Turkbuku, Het St.-Tropez van Turkije! (plaats)

Heb jij ook een mooie foto van "Turkbuku, Het St.-Tropez van Turkije! (plaats)" die je hier wilt showen? Neem dan snel contact met ons op. Pas na beoordeling zal je foto geplaatst worden.

Plaats jouw ervaring of tips

Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of Abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren.

:zonnen: :yeeeh: :worship: :wop: :wink: :uncheer: :twosome: :turk: :tooth: :tongue: :smash: :shutup: :roll: :oops: :oo: :ned: :mrgreen: :loller: :lolflag: :lol: :lekker: :hup: :huh: :heet: :evil: :eten: :emo: :duivel: :cry: :clown: :cheer: :bwuh: :biertje: :P :D :?: :-| :-? :) :( :!: 8-O 8)