login: wachtwoord: [wachtwoord kwijt - registreren]

Damlataş Mağarası (Damlatas Grotten)

post thumbnail

Tijdens de bouw van Alanya haven in 1948 vonden ingenieurs de Damlatas grot tijdens opblaas werkzaamheden. Vandaag de dag is de grot een van de meest bezochte bezienswaardigheden van Alanya. De grot heeft een constante temperatuur van 22-23 graden Celsius en vochtigheid van meer dan 90 %. In de grot zijn stalagmieten en stalactieten die miljoenen jaren oud zijn. Men zegt dat het klimaat in de grot een heilzaam effect heeft op astmapatiënten. Het is daarom mogelijk om een grotverblijf op recept te krijgen van de dokter. Elke dag voor 12.00 uur is de grot gereserveerd voor astmapatiënten.

Meer foto's bij Damlataş Mağarası (Damlatas Grotten)

Heb jij ook een mooie foto van "Damlataş Mağarası (Damlatas Grotten)" die je hier wilt showen? Neem dan snel contact met ons op. Pas na beoordeling zal je foto geplaatst worden.

Plaats jouw ervaring of tips

Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties. Of Abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren.

:zonnen: :yeeeh: :worship: :wop: :wink: :uncheer: :twosome: :turk: :tooth: :tongue: :smash: :shutup: :roll: :oops: :oo: :ned: :mrgreen: :loller: :lolflag: :lol: :lekker: :hup: :huh: :heet: :evil: :eten: :emo: :duivel: :cry: :clown: :cheer: :bwuh: :biertje: :P :D :?: :-| :-? :) :( :!: 8-O 8)