Wedstrijden van Oranje kijken in Istanbul

15
1382

Natuurlijk gaan Nederlanders in Istanbul weer met zijn allen Oranje aanmoedigen! Dat gaan we doen in het Grand Hyatt hotel in Taksim. In de tuin bij het zwembad.

[mededeling]Na de eerste wedstrijd van Oranje is gebleken dat de prijzen bij het hotel erg hoog zijn en dat veel mensen op zoek gaan naar iets anders. Als je wat weet (in Istanbul) laat het ons weten via twitter of e-mail![/mededeling]

We kunnen daar alle wedstrijden zien op een groot scherm. Met dank aan de Nederlandse Vereniging Istanbul (NVI), die dat voor ons geregeld heeft. Voor alle duidelijkheid: je hoeft geen lid te zijn of te worden van de NVI om te komen kijken.

Jullie zijn allen van harte welkom vanaf 1 uur voor de wedstrijden. Te beginnen zaterdag aanstaande 9 juni de wedstrijd Nederland-Denemarken.

Nederland zit in de zwaarste groep met Duitsland, Denemarken en Portugal. En we moeten tenminste tweede worden om door te gaan naar de volgende ronde.

Dus kom allemaal om onze jongens aan te moedigen. Ze zullen het nodig hebben.

Dress code: ORANJE

Wedstrijden Oranje kijken in Istanbul EK 2012
Wedstrijden Oranje kijken in Istanbul EK 2012

15 REACTIES

  1. İn bijna elke horecagelegenheid in de stad zullen de wedstrijden van nederland gezien laten worden.

    Turken zijn gek op voetbal en wedstrijden van de vice wereldkampioen zal zeker bekeken worden.

  2. De eerste wedstrijd gekeken samen met vele andere NL’ers, erg leuk! Heeeeeel erg jammer alleen dat de prijzen zo associaal hoog waren!
    Gewoon 20TL voor een flesje bier, bitterballen(6st.) 30TL…..
    Volgende keer dus gewoon gezellig met een groepje vrienden ergens anders heen.
    Heel erg jammer!

  3. @Saskia,

    voor dat geld kun je makkelijk met een groep nederlanders, of anderen die het nederlands elftal willen zien, een zaal afhuren met wat kratten bier bitterballen en een groot scherm.

  4. Wij gaan gewoon ergens rond Istikal kijken of we een cafe met Nederlanders kunnen vinden. Grand Hyatt had te weinig plaatsen en veel te hoge prijzen.

  5. Indien iemand wat gevonden heeft even @nedturk tweeten of e-mailen naar ons. Als de prijzen echt zo hoog zijn gaan we zelf ook wat anders zoeken denk ik…

  6. Sorry! zag de reacties vandaag pas(kreeg er geen melding van).
    Vrienden van me(NL’ers) hebben in een cafe in Taksim gekeken.
    Ik helaas pas de 2e helft en thuis omdat ik midden in een verhuizing zit!
    Helaas slechte afloop… hopen dat NL alsnog doorgaat en we met zn allen een nieuwe plek kunnen vinden om samen te komen voor gezelligheid en de wedstrijd. :hup:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!