Turkish Airlines voor de vierde keer beste van Europa

4
896
Turkish Airlines

Turkish Airlines is voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot beste luchtvaartmaatschappij van Europa. Dit maakte adviesbureau Skytrax bekend in Hampshire tijdens de Farnborough Airshow.

In totaal 4 Skytrax Awards

Turkish Airlines is voor de vierde keer op rij gekozen tot “Beste luchtvaartmaatschappij van Europa”. Ook heeft de maatschappij de awards voor “Beste luchtvaartmaatschappij in Zuid-Europa”, “Beste Business Class Lounge Dining” en “Beste Business Class Onboard Catering” in de wacht gesleept.

De awards werden in aanwezigheid van CEO Temel Kotil in ontvangst genomen.

Skytrax

Skytrax is een adviesbureau dat internationaal onderzoek doet naar de kwaliteit van verschillende aspecten in de publieke luchtvaart.

4 REACTIES

  1. En 100% TERECHT !!! Vlieg altijd Turkish Airlines Business Class op mijn Miles, het is ook niet alleen de beste Business Class Lounge Dining, de Istanbul Atatürk Business Class Lounge is ook een van de BESTE lounges, die ik wereldwijd bezocht heb ! Top airline, top service !

  2. ben het in grote lijnen wel mee eens. moet echter helaas constateren dat ze door de enorme groei. het laatste jaar op gebied van service m.b.t vertragingen. tickets omzetten. en kennis van zaken bij de telefonische help desk meer en meer steken laten vallen. daar scoren ze niet best. met sıtuaties buiten het boekje hebben ze toch moeite mee om professioneel op te lossen.
    voor degenen die reageren. nee ik ben niet een reiziger die enkele malen met ze vliegt per jaar. maar ruim boven de gemiddelde reiziger zit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!