Restaurant Louis Vuitton binnenkort in Turkije

1
1157
Restaurant Louis Vuitton binnenkort in Turkije
Restaurant Louis Vuitton binnenkort in Turkije

Een van de meest luxueuze merken ter wereld zal binnenkort toetreden tot de wereldwijde populaire nieuwe ondernemingen in de horeca-wereld. Het luxe merk Louis Vuitton is namelijk bezig om zijn restaurantketen ‘Jones the Grocer’ in Turkije te introduceren.

De in Australië gebaseerde restaurantketen ‘Jones the Grocer’ van Louis Vuitton, is op zoek naar mogelijkheden om ook restaurants te openen in Turkije. Het luxe Jones the Grocer heeft 15 restaurants in zes verschillende landen, waaronder Australië, Singapore en de Verenigde Arabische Emiraten. Volgende maand opent het haar eerste filiaal in Koeweit.

Door de nieuwe trend, die inhoudt dat de vraag snel toeneemt, wat mede te danken is aan Turkse mega bedrijven zoals Koç en Doğus Groep, zijn steeds meer buitenlandse bedrijven aan het overwegen om een restaurantfiliaal te openen in Turkije.

De ‘food-business’ is dus momenteel zeer sterk aanwezig in Turkije. Er wordt veel geïnvesteerd door buitenlandse bedrijven, die zo mede-eigenaar worden van Turkse merken zoals Banvit (Koeweit) en Bonfilet (Arabische Emiraten), beiden vleeshandel bedrijven.

Als Louis Vuitton daadwerkelijk een restaurant opent in Turkije, dan zou dit het eerste Jones the Grocer zijn van heel Europa.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!