Pendelen tussen Didim en Kos voor visum

1
3309
Pendelen tussen Didim en Kos voor visum
Pendelen tussen Didim en Kos voor visum

In de Turkse provincie van Aydin ligt Didim. Hier wonen veel buitenlanders die dus langer dan 3 maanden verblijven maar vaak geen verblijfsvergunning hebben. Daarom moeten zij dus om de 3 maanden hun visum verlengen. Atilla Kilinc, eigenaar van de Bodrum Express Lines vestiging in Didim speelt hier slim op in door in de wintermaanden ook boottochten te organiseren naar het Griekse eiland Kos.

In de zomermaanden loopt het bedrijf goed. Er zijn elke dag wel boottochten van en naar Kos. Nu gaat Bodrum Express Lines haar veerdiensten uitbreiden door ook in de wintermaanden 1 keer per week te pendelen tussen Didim en Kos. Atilla Kilinc zei in een verklaring dat er veel vraag naar is en dat er in Didim zo’n 10.000 Engelsen leven. Om hun visum te verlengen (of eigenlijk een nieuw visum te krijgen) kunnen zij dus nu 1 dag naar Griekenland en weer terug.

Er gaan echter wel geruchten dat er een wijziging komt in de wet zodat het niet meer mogelijk is om even een dag het land te verlaten en daarna direct weer een nieuw visum te kopen. Houd ons hiervoor niet verantwoordelijk.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!