Onverwacht warm weer in Bodrum

3
759

Terwijl in het grootste gedeelte van Turkije de temperaturen tot het vriespunt gedaald zijn en er sneeuw is gevallen, genoten de mensen in Bodrum nog van een heerlijk zonnetje.

Bewoners en toeristen in Bodrum genoten vrijdag van heerlijk terrasjes weer. Er waren zelfs mensen die een duik in zee namen. In het zonnetje was het ruim 16 graden, het zeewater had een temperatuur van 17 graden Celcius.

Iedereen nam het er goed van op deze onverwacht warme dag, de restaurantjes en cafés in het ’s zomers zo drukke toeristenoord zaten dan ook bijna allemaal vol. Iets wat niet vaak voorkomt in de winter.

Het mooie weer zorgde voor leuke contrasten; een groepje vrouwen zat lekker te breien in het zonnetje, even verderop zag je mensen met zwemkleding het toch wel enigszins frisse water induiken.

Bron: halkinhabercisi.com

3 REACTIES

  1. hahahaha Erna!!!! Misschien erg lokaal boven Bodrum en bleef de rest van het eiland in regen en koude gehuld. Wij hebben in elk geval wel op het terras gezeten vandaag :tongue: . Weliswaar geen zon, maar koud was het niet :cheer: .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!