Oekraïense toeristen gaan het liefst naar Turkije

20
1186

Turkije staat als vakantieland bovenaan de lijst van Oekraïners. Berat Yildiz van Turkije’s Cultuur & Promotie team in Kiev, zei donderdag dat Oekraïense burgers het liefst naar Turkije gaan voor hun vakantie.

In 2010 kwamen er 568.000 Oekraïners naar Turkije voor vakantie.

Yildiz: Dit jaar neemt het aantal Oekraïense toeristen waarschijnlijk nog eens met vijf procent toe. Tegen het einde van het jaar zal het zelfs de 600.000 overschrijden.
Yildiz zegt dat Turkije een grote vooruitgang in de toeristische sector heeft geboekt in de afgelopen jaren. In 1980 kwamen er nog maar 1 miljoen toeristen naar Turkije, in 1990 was dit aantal toegenomen tot 10 miljoen. In het jaar 2000 kwamen er zo’n 17-18 miljoen voor vakantie naar dit mooie land. tegenwoordig komen er rond de 31 miljoen toeristen per jaar!

Yildiz wees er tevens op dat Turkije 40 promotie kantoren heeft in 37 landen. Er zijn daarnaast in Oekraïne vijf touroperators van reizen naar Turkije die worden gesteund door de Oekraïnse staat.

20 REACTIES

  1. @özbahadirli Mahmet,
    ene komt voor sex, andere weer voor liefde, de andere weer voor de zon, de andere weer voor vrienden enzovoort…dus niet alleen sex

  2. Volgens mij is niemand graag ver van huis. Tenzij je weet dat het voor een paar weken is of als het een one way is om er je thuis van te maken. Als ze voor het geld dat in de avond en nachturen verdiend wordt komen is het juist voor de Turken om zich ervoor te schamen. Zonder vraag kan er geen bod zijn. Geef die 300 euro aan goede psych of ga er leven mee zoeken al is dit maar voor een dag, zou ik zeggen. Hopelijk komen ze voor zaken of andere leuke dingen. Hun staat ondersteunt ze in ieder geval en dat klinkt orenstrelend.

  3. De foto bijgaand aan het bericht insinueert natuurlijk weer van alles.
    Maar er komen echt geen 600.000 geldbehoevende dames naar Turkije voor een bijverdienste. Er zijn heel veel families die roots hebben in of banden met Turkije hebben.
    Natuurlijk, dat ben ik met iedereen eens, de toerist uit die streken, laat ik ze botweg even ´De Russen´ noemen, wat ook niet correct is maar dat schrijft makkelijker, zijn niet de plezierigste gasten in de Hotels en Attracties.
    Ik heb zelf jarenlang een bedrijf gehad gericht op de toerist in Turkije en laten we elkaar geen Mietje noemen, de Europeaan is ook geen heilige…..
    En wat het sextoerisme betreft….. de Russin (excuse my language) krijgt er tenminste nog wat voor, ook Europese dames komen hier om een zelfde reden maar zij leggen vaak geld toe. Of mag dit niet opgemerkt worden??? Hoe komt anders de houding van de (gemiddelde) Turkse man zo neerbuigend tegenover buitenlandse, ook Europese vrouwen?

  4. @Ihlamur,

    wat jij in de laatste alinea zegt heb ik ook meerdere keren duidelijk geconstateerd.
    Het zijn echt niet alleen de Natasjas

  5. is Turkiye lekker mee dan….maakt tegenwoordig niet meer uit naar wel deel van TR je gaat vindt die natascha’s overal…. de hele dag zuipen en dat hele feest gaat s avonds door!!!!! Hoop dat ze binnenkort hun eigen resorts krijgen… ik weet dat sommige hotels in antalya daar al mee bezig zijn… onder leiding van Russen zelf.. kunnen ze daar er een zooitje van maken :):)

  6. Sextoerisme of niet. Blijft overeind dat zelfs Turkse mensen zich ergeren aan hun gedrag….en dat steeds meer Nederlanders zoeken naar plekken waar ze NIET te vinden zijn. Ik ben van all-inclusive en de voordringende Russen, die veel eten opscheppen en veel weggooien, terug gegaan naar een eenvoudig appartement concept en dat beviel me prima.

  7. Wat een discriminatie!!! Zoals Antonetta al zei: de Europeanen komen ook maar voor 1 ding waar de Turken ook niet blij mee zijn.

  8. Weet je… allemaal wel aardig dat al die oost blok toeristen hier komen maar heb je er wel eens bij nagedacht dat het voor de economie niet goed is…. Die mensen boeken all inclusief en gaan echt geen cent uitgeven buiten het hotel. Die mensen sparen heel het jaar door om een vakantie bij elkaar te krijgen en dat moet dan wel all inclusief zijn. Belgen, Nederlanders, Duitsers en de Scandinavisch landen gaan vaak uit eten en kopen vaak kleding en souveniers maar ga echt niet denken dat Polen, Russen of al die andere oostblok landen daar aan mee doen. Dus wie schiet er nu iets mee op? Alleen de hotels! Heb helaas veel winkeltjes zien verdwijnen dit jaar 🙁

  9. Als wij een accomodatie voor de vakantie uitzoeken struin ik heel Zoover en aanverwante sites na om uit te zoeken welke bezoekers er voornamelijk komen.Als ik op vakantie ben wil ik genieten en vooral geen ergernis! Ik begrijp het gedrag van bepaalde vakantiegangers niet terwijl ik me er wel in wil verdiepen.

  10. ja dat klopt wel, die oostblokse dames vallen best in de smaak voor Turkse mannen (waarschijnlijk omdat ze blond en toren lang zijn) dit om de kleine postuur en, bollige vorm van de mannen te camufleren… hihi

    Italiaanse buurman van mij (klein manneke)vertelde mij dat deze dames zeer lang zijn zodat je bijna opstaande voet van alles kunt uitspoken :wop: :twosome:

    zie ook tennisspeelsters , haar heupen komen tot op gemiddelde gezicht hoogte van een doorsne manneke :lolflag:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!