MSC Armonia legt voor de eerste keer aan in Marmaris

0
767
MSC Armonia legt voor de eerste keer aan in Marmaris
MSC Armonia legt voor de eerste keer aan in Marmaris

Ook in het toeristische Marmaris begint het langzaamaan zichtbaar herfst te worden. Toch is het stadje ook in dit jaargetijde nog aantrekkelijk voor toeristen die er tijdens hun cruisereis een stop maken.

Het luxe cruiseschip de MSC Armonia, dat vaart onder de vlag van Panama, heeft voor de eerste keer aangelegd in de haven van Marmaris. Het reusachtige schip kwam aangevaren vanaf de Heraklion haven in Griekenland.

Omdat het de eerste keer was dat het schip in Marmaris kwam, kregen de gasten en het personeel van de boot verschillende presentjes aangereikt bij aankomst. Na het regelen van de toeristenvisa begaven de 1081 reizigers zich vandaag op Turkse bodem.

Ondanks het bewolkte weer wandelden de cruise-reizigers er vrolijk op los en bezochten zij de mooie natuur en historische bezienswaardigheden van het gebied. Ook de overdekte bazaar van Marmaris werd niet overgeslagen.

Het in de herfst en winter meestal rustige Marmaris, leefde vandaag dus weer even een dagje op door de komst van het schip.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!