Lunchpakket kan best zonder ham

2
847
Lunchpakket kan best zonder ham
Lunchpakket kan best zonder ham

Minister van Binnenlandse Zaken Piet Hein Donner is niet bang dat de islamisering van de Nederlandse samenleving in volle hevigheid toeslaat waarin de politie een lunchpakket krijgt waarin geen varkensvlees voorkomt.

Dat blijkt uit een brief die hij aan de Tweede Kamer heeft geschreven. De PVV’ers Geert Wilders en Hero Brinkman hadden alarm geslagen over een lunch zonder broodje ham bij de politie. “Een voorbeeld van onacceptabele islamisering van Nederland”, gromde het duo.

Gewoon gemakkelijker

Maar volgens Donner en zijn collega Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie) was het gewoon gemakkelijker om iedereen een lunch te geven zonder varkensvlees. Er waren namelijk erg veel dienders die om verschillende redenen liever iets anders eten.

“Vermoedelijk zou hetzelfde gebeuren indien het aantal vegetariërs enorm toeneemt. Ook dan is dit geen bewijs van vegetarisering van de Nederlandse samenleving”, schrijft Donner. Bron: Spitsnieuws.nl

2 REACTIES

  1. Waar maakt de Nederlandse regering toch druk om?? Zijn er geen andere zaken waar ze beter hun aandacht erop kunnen focussen??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!