Naderende ‘dag des oordeels’ niet erkend door Turks directoraat van Religieuze Zaken

2
654

Mehmet Görmez, het hoofd van het Turkse directoraat van Religieuze Zaken, heeft opgeroepen om je vooral niet gek te laten maken door de voorspellingen van de Maya’s dat 21 december de ‘dag des oordeels’ zal zijn.

Wereldwijd zijn mensen bang geworden dat 21 december 2012 de ‘dag des oordeels’ zal zijn, omdat een antiek volk, de Maya’s dit ooit voorspeld zouden hebben. Dat er veel bijgelovige mensen zijn bleek al uit onze berichtgeving van begin november dat het dorp Şirince tijdens deze dag een veilig heenkomen zou zijn.

In zijn wekelijkse vrijdag-bericht uitgebracht via Twitter, schreef Görmez: “Laten we ons niet bezig houden met deze ongeldige en bijgelovige scenario’s van het einde van de beschaafde wereld. Wij kunnen beter energie steken in onze eigen voorbereidingen voor het hiernamaals”.

De voorbereidingen voor de zogenaamde ‘dag des oordeels’ hebben inmiddels een niveau van krankzinnigheid bereikt in de wijk Sirince in Izmir, net zoals op vele andere plaatsen ter wereld. Er is voor 21 december nauwelijks nog een onbesproken accommodatie te vinden in de normaal zo rustige wijk in deze tijd van het jaar.

In Sirince, dat dus wordt beschouwd als een van de twee plaatsen waar je veilig zit op de ‘dag des oordeels’, hebben hotels, restaurants en reisorganisaties allerlei activiteiten verzonnen voor deze datum. Zo zijn er al speciale ‘dag des oordeels’ menu’s bedacht met als een van de hoofdgerechten cennet kebabi (hemel kebap) en is er ook al een speciale wijn geproduceerd ter herdenking van 21 december 2012.

2 REACTIES

  1. 21*12*2012 is het einde van een tijdperk…
    en begin van een nieuwe tijdperk die waterman heet.

    Rond 2030 zal het echtte begin zijn van het nieuwe tijdperk en begint de zuivering van de mensheid wat gepaard zal gaan met vele grote rampen en sterfgevallen.

    Vanaf 2065 zal de mensheid in rustige wateren varen…

    Vanaf 2200 zal er stabiliteit zijn onder de mensheid en een ongekend welvaart die we ons vandaag de dag niet eens kunnen voorstellen.

    Mehmet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!