Kusadasi breidt hotelaanbod uit

0
1005

De West-Turkse badplaats Kusadasi is reeds een aantal jaar bekend bij het grote vakantiepubliek. Als gevolg van het stijgende aantal toeristen dat jaarlijks zijn vakantie viert in Turkije worden er elk jaar in zo goed als alle Turkse badplaatsen wel een aantal nieuwe hotels geopend. Zo ook in Kusadasi. Voor 2015 staat de opening van de volgende hotels in de planning: Amara Sealight en Ramada Resort Kusadasi.

Beide hotels zullen hun gasten verwennen middels een uitgebreide all inclusive formule die verwacht kan worden bij een vijfsterren hotel. Bij de formule zijn drankjes 24 uur per dag inbegrepen en wordt ook zo goed als de hele dag eten voor de gasten klaargezet. Ook hebben de hotelgasten de keuze uit meerdere zwembaden of de zee. Daarnaast zijn er genoeg faciliteiten om de hele dag bezig te blijven, zoals een aquapark en een gamehal voor de kinderen en wellness- en sportmogelijkheden voor de volwassenen.

Ook de omgeving van Kusadasi biedt uitkomst tot veel vertier. Ten eerste is er in en nabij de stad genoeg te bezoeken. Bijvoorbeeld de jachthaven, de moskeeën en het Duiveneiland waar een Byzantijns fort te bezichtigen is. Iets verder van de hotels, maar zeker niet te ver zijn de archeologische plaatsen Efeze en Priëne. Deze opgravingen nemen bezoekers mee naar de Griekse en Romeinse tijd door middel van oude bouwwerken die in uitstekende conditie verkeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!