Angelina Jolie bezoekt Syrisch vluchtelingenkamp in Turkije

16
786
Angelina Jolie bezoekt Syrisch vluchtelingenkamp in Turkije
Angelina Jolie bezoekt Syrisch vluchtelingenkamp in Turkije

Hollywood-actrice en speciale gezant van de VN-vluchtelingenorganisatie Angelina Jolie, is donderdag aangekomen in de zuidoostelijke provincie Kilis.

Angelina Jolie bracht daar een bezoek aan het vluchtelingenkamp Öncüpınar, een containerstad die woonplaats biedt aan duizenden Syrische vluchtelingen.
Jolie en VN-Hoge Commissaris Antonio Guterres arriveerden samen met de auto bij het kamp, nadat zij eerder die ochtend waren geland in Gaziantep.

Jolie en Guterres worden over de situatie van de vluchtelingen in het kamp op de hoogte gebracht door ambtenaren van het Turkse ministerie voor Noodsituaties en Rampen(AFAD). Vervolgens zullen de twee samen met Syriërs in het kamp bijeenkomen om te lunchen.

Voordat Jolie in Turkije aankwam bezocht ze ook al een kamp in Jordanië, waar tevens Syrische vluchtelingen worden ondergebracht.

16 REACTIES

  1. Angelina Jolie heeft een lange betrokkenheid als VN Ambassadrice en verdient als zodanig respect. Ze heeft het absoluut niet nodig om dit als een goedkope reclamestunt te doen. Het is niet bepaald een snoepreisje en ze heeft al vele jaren lang grote donaties gedaan voor mensen in nood. Ambassadeurs en ambassadrices van naam (zoals bijvoorbeeld Marco Borsatto in NL) trekken aandacht van het grote publiek en kunnen helpen een actie of menselijke ramp in de spotlights te zetten zodat hulp op gang komt.
    Petje af, dus!

  2. @Maria: helemaal mee eens, respect voor Jolie. De anderen, zoals @polat en @Ersan: ga je schamen zeg, belachelijke reacties van jullie. Wellicht pure jaloezie omdat ze gewoon een beeldschone vrouw is, met het hart op de goede plaats.

  3. Ik denk niet dat AJ publiciteit nodig heeft! Waarom altijd zulke negatieve reacties? Mensen toch! Tja, voor sommige kan je ook maar NIETS goed doen. AJ doet het en er wordt over gesproken en hoop ik iets gedaan. Ik denk ook dat die arme mensen in de kampen graag zien dat ze niet worden vergeten en dat is het DOEL! ❗

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!