Aantal shopping malls in Turkije bereikt de 300

4
688
Aantal shopping malls in Turkije heeft de 300 bereikt
Aantal shopping malls in Turkije heeft de 300 bereikt

De enorme winkelcentra in Turkije schieten nog steeds als paddestoelen de grond uit en het totale aantal heeft inmiddels de 300 bereikt.

’s Winters is het er lekker warm, en in de zomer aangenaam koel, precies wat het publiek nodig heeft. Turken houden van winkelen en doen dat graag in deze winkelcentra. Het gaat er niet altijd alleen maar om kleding winkels, maar er zijn ook veel sociale bezigheden zoals bowling banen, kart banen, kinder speeltuinen, bioscopen, musea, tentoonstellingen, live muziek etc.

Er is op dit moment meer dan 7,6 miljoen m2 aan overdekte shopping malls in Turkije. Naar verwachting zal dit in 2013 de 10 miljoen bereiken.

4 REACTIES

  1. gelukkig hebben ze daar geen economische crisis ..anders is er zoals in NL zo weer ’n enorme leegstand van al die centra !

  2. Niks aan, zit liever midden in de natuur, materialisme en kapitalisme is alleen voor de zieke/zwakke mens en vernietigend voor al levensvormen. Want al die materialen komen ergens vandaan en niet uit de lucht vallen, daar zijn veel levens mee ontnomen. Best onintelligent voor een stel apen. We zijn een wreed volk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!